Dokumenty potřebné k žádosti o vízum do Dubaje:

barevný scan pasu (s údaji o žadateli), pas musí platit ještě 6 měsíců po návratu z SAE.

barevný scan fotografie pasové (bez razítek a vodoznaků)

vyplněný formulář

letenku nebo rezervaci letenky

Toto vízum platí jak pro turistické účely, tak pro služební cesty.